Bloggintresserade

fredag 1 april 2011


Här kommer ett inlägg ifrån en riktigt utmattad bloggerska!

En tuff vecka avslutades med en timme på gymmet..och sen direkt hem för att fejja runt i huset!
Nu är jag trimmad( som om ett pass skulle göra susen..hehe..) och huset glänser..såå det är dags att börja njuta av helgen!

Hörde något om en varm och solig helg??!!..ja inte ser jag röken av det ännu..men det är många timmar kvar såå hon tittar kanske fram!!

Vad ska ni hitta på för kul till helgen??..Behöver lite tips!!

Må så gott!!

13 kommentarer:

rustik charm sa...

Hej Sanne.
Här blir det ett besök hos svärföräldrarna i morgon och jag hoppas på lite grillning oxå:)Ikväll blir det bara mys framför tvn.

Önskar dig en härlig helg.
Kram Kristina

Country Hill sa...

Goa Sanne, tack för Dina alltid så fina kommentarer här är det full fart även om jag behövt en lugn helg, är ju med i ett kvinnligt ordenssällskap och vi har möte i Uppsala i helgen så det är bara att hänga på men det ska bli roligt och säkert lärorikt.
Hoppas Du får en fin helg vännen!
Kram Lena

Black Iris sa...

Vad glad jag blev när jag fick kommentaren från dig. Jag skulle mixtra lite på bloggen en dag för ett par veckor sen och lyckades radera alla mina favvobloggar. Många har jag hittat tillbaka till men inte alla. Nu har jag dig med. Det är alltid så roligt att gå in och se hur du har det i din vackra värld.

Kram Maidi

Susanne sa...

Hej Sanne!
Va duktig du är, här är det inte städat alls! Vilken fin vikvägg du har ;)) Tack så mycket för alla fina kommentarer du skriver!
kram susanne

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Visst är det skönt att få känna sig så där "duktig" - och efter både träningspass och städning tror jag visst att du är trimmad, det är ju dubbla träningspass! =0)
Ha en fin kväll.

Kram Emma

hemma hos lilla mej sa...

Jisses vilken energi.Vad duktig du har varit.Jag vet ingenting än.Just nu så njuter jag bara av att det är fredag med ett glas rött för idag känner jag mej trött.Ååå det blev visst lite rim .Hahaha.Ha en skön kväll rara du .Kram Rita ♥

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag har inget bra tips för det du gjort idag, fejat alltså, det ska jag göra i helgen=) Sen ska jag försöka hinna med lite pyssel, har lite att sy.

Önskar dig en fin fin helg!
Kram,
Regina

Luiza sa...

Hmm, jag ska försöka plantera om lite blommor, städa, tvätta, träna....Och så ska jag försöka ta det lilla lugna också =)...

Hoppas du får en fin helg.
kram

Nyanser av vitt sa...

Tittar in för att önska dig en mysig helg.
Kram Agneta

LinnaLi sa...

Åh, vilken fin sjal!

Här regnar det just nu, men solen ska komma fram är det sagt =)

Ha en skööön helg!

Kram
linda

Vita rosor och förgätmigej sa...

Oj, vilken fart det är på dig! Kanske du skulle ta det lugnt i regnet och bara läsa en bok och dricka en kopp te! Önskar att jag kunde göra det men jag ska syyyyyy... ;0)

Kram gumman/ Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här är så dimmigt idag så värmen är nog på väg in. Jag ska plantera, det får vara vilket väder det vill. Snygg blus och sjal.
Kramar
AnnaMaria

liven sa...

Skjønner at du er klar for helg ja!!
Nyt den og kos deg :o)
Et nydelig bilde også Sanne :o)