Bloggintresserade

måndag 27 december 2010


Samma sak varje år!!

Jag drabbas alltid av någon sorts "deppighet" och blir sååå uttråkad på " att inte göra något" under julledigheten..

Jag vet att jag borde vila och gå ner i varv..men jag är liksom inta sån!

I morgon skall jag i alla fall åka på loppis och förhoppningsvis hittar jag något kul projekt där.. Har rensat lite hemma idag och det är så skönt att skänka bort en massa saker som bara är i vägen..

Jag vill passa på att tacka alla goa vänner som tittar in här ocha för alla goa kommenatrer ni skriver! Vad vore livet utan er??


16 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, visst är det konstigt att deppa, när man egentligen ska njuta och koppla av...
Hoppas du hittar nåt på loppisen, jag kanske själv kommer iväg :)
Kram Jenny

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken häftig toppstjärna du har i granen, jättefin! Jag börjar jobba 10 jan, men än känns det skönt och bara vara hemma.
Ha en fin vecka, årets sist. Och hoppas du gör fina fynd på loppis.
Varm kram
AnnaMaria

Camillas vita villa sa...

Hej!
För åtta år sedan var jag färdig lärare. Jag såg fram emot den första ledigheten vid jul. Men den blev inte alls som jag tänkt mig, jag kände precis som du. Efter det bestämde jag mig för att så här kan jag inte ha det. Så Jag började göra listor över saker jag tyckte om att göra och sedan gör jag det. Jag tränar, bloggar, målar, läser, hälsar på vänner, pysslar mm och mår jätte bra.
Ha det så bra.
Kram Camilla

Roses & Angels sa...

God fortsättning på dig. JA DU att varva ner och vila, vad är det? OCH jag har gjort det nu under julen men vad händer då? JO jag åker på världens förkylning, feber mm. HM MAN ska nog inte varva ner och inte göra nåt utan köra full fart eller? Hoppas du haft en bra jul i alla fall. KRAM

emilias gömmor... sa...

Sån kan jag också bli, håller på som en unge som inte har något att göra( men det har jag, men inget som jag vill!) Just nu njuter jag av ledigheten!

Elzie sa...

Brukar också vara sådär rastlös under julhelgen, men i år slapp jag det för jag var ju på jobbet, hihi. Måste ha något att sätta händerna i känns det som. Och oftast blir det då ett handarbete.
God fortsättning önskar jag dig.
Kram Elzie

Vilken vacker gran ni har. Är det egengjorda änglar du har i den?

hemma hos lilla mej sa...

God fortsättning rara du.Ja ta det lugnt är inte så lätt om man är van att vara i farten,Ja det är ju inte meningen att man ska deppa.Ha en skön kväll och hoppas att du gör några fina fynd imorron.Ha det gott sötis.Kramar Rita ♥

Luiza sa...

Hej söta du!

Jag vet hur det är att vara rastlös i kroppen, är själv lika samma =). Och det roliga är, att man knappt hinner känna efter att man är ledig, och KAN slappa, förrän det är dags att börja jobba igen...Så njut.

Och njut av din loppisrunda imorgon =)!
Kul att du kan besöka en loppis =)!

Kram

Mitt hvite hus sa...

Tror det er mange som har det som deg... håper du kan finne på noe som gir deg litt glede om dagene..

nydelig tre og toppstjerne..

klemmer 0))

Country Hill sa...

Goa Sanne, det var riktigt skönt att börja jobba idag även om det var mest städning som gällde. Det är liksom nån sorts transportsträcka nu fram till nyår och sen kan vi vända blad.
Ha det gott!
Kram Lena

Vit som snö sa...

Joo, jag känner igen mej:) Jag vill heller inte stanna av nån lång stund. Det spritter fort i benen... Egentligen gillar jag nog mest när vardagen ändå infinner sej, det blir lite ordning o reda då.
Ikväll är det såå tyst här utan barnen... men jag hade längtat efter lite bloggtid också så det passar bra:)
Ha en god fortsättning på julen!!
Kram Cilla

Anna-Lena sa...

Halloj Sanne!

Ja, man kan lätt bli lite rastlös och deppig när julen är över. Hoppas att loppisbesöket piggar upp lite. Kanske blir det något fint fynd att piffa till. Häromkring är de flesta loppisar stängda under helgen så jag får försöka fynda på Tradera i stället. Jag har börjat röja i skåp här hemma i stället. Jag rensar ut för fullt och det känns väldigt bra.

Hoppas att du får några fina mellandagar!

Kram Anna-Lena

Fågel Blå sa...

God fortsättning!
Och så fina bilder från ditt vackra hem!
Kram Kathrine

Lyckoslanten sa...

Här behövs det nog tas lugnt en tid framöver, men vi fungerar alla så olika. Fina bilder och en god vecka med loppisbesök och vad du än hittar på! ♥

Tessan sa...

Jag tror att vi är många precis som du som kan känna av en tomhet efter den intensiva förberedelsetiden före och under julen. Tror också att vi är många som inför ett nytt år summrerar detta år och börjar fundera vilka projekt som ska komma i framtiden. Glöm bara inte att njuta också av livet.

god fortsättning

kram tessan

Ida sa...

Vilken mysig gran!!
Man kan ju faktiskt ta det lugnt och samtidigt göra massa saker. :) Jag är också rätt rastlös, men i år har jag istället suttit och pysslat en del, och det är ju också vila. :)

Jag vill också passa på att tipsa om min TÄVLING där man kan vinna sin favoritprodukt från min butik Craft Factory. Det finns stora chanser att vinna just nu!! Lycka till!
Tävlingen finns här:
http://craftfactory.se/blogg/?p=128