Bloggintresserade

måndag 6 december 2010


Glögg!

Jag är verkligen en älskare av glögg!

Jag vill alltid prova nya sorter.. och hittar ständigt nya favoriter!

En favorit som har hållit i sig under flera år nu är starkglöggen med konjak i..Jisses vilken värme den sprider i kroppen!

En annan sort, som för mig var helt ny, är lakritsglöggen! Den var riktigt god även om den inte hade traditionella smaker av glögg..utan den är mer som en varm lakritsshot!

Saffransglöggen tyckte jag tyvärr smakade riktigt illa... :(

Glöggen ställer jag gärna framme i en korg..denna smyckad med en teddybear tujja, en hyacint
och ett griffelhjärta som jag har skrivit Glögg på!!

Ha en härlig måndagskväll och glöm inte att njuta av livet!!

10 kommentarer:

Jenny sa...

Ja, visst är det gott med glögg!! Min favvo just nu är en vitvinsglögg med citruston i. Alltså inte jättesöt. Håller med dig om saffransglöggen!
Ha en trevlig måndag, kram Jenny

Anonym sa...

Hej Susanne!
Jag läser att du mår bra och har en härlig andvent. Kan inte bli annat i ert fina hem. Jag är inne här några gånger i veckan och blir inspirerad. Jag undrar lite om den där adventskalendern som du har länkat till på sidan. Länken fungerar inte. Var kan jag hitta den? God Jul Maria Ry

Änglarnas hus sa...

Hej Maria Ry!

Hoppas du läser detta då jag inte har någon annan adress att svara dig på! :)

Adventskalendern är en kalender som Minna på blomsteverkstaden har..massor med fina tips varje dag..Jag hade missat att lägga adressen i fältet ..men nu är det kirrat och klart så det är bara att klicka på bilden så kommer du dit!!

Kramis Sanne!!

Elzie sa...

Lät inte dumt med den där glöggen med konjak i. Hade behövt den ikväll för jag fryser som bara den. Hoppas det inte är någon sjuka på gång, för det är många sådana på jobbet nu.
Ha det så gott.
Kram Elzie

Anna-Lena sa...

Halloj Sanne!

Visst är det gott med glögg! Jag tyckte att saffransglöggen var helt ok. Konjaksglöggen måste jag testa nu. Tackar för tipset!

En fin kväll önskar jag dig!

Kram Anna-Lena♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det går åt lite glögg nu, har inte hittat någon favorit än iår. Ska prova den med konjak, ska visst bli sådär kallt igen.
Ha en fin vintervecka vännen
Kramar
AnnaMaria

Lilla hjärtat sa...

Jag gillar också den med konjak i, mums.Den flaskan är fin att ha framme. Jag har inte smakat den med saffran, men jag har hört fler som inte tycker om den.
Tror nog inte jag ska köpa den.
Kram från A-K

Marie - Systrarna sa...

Hej vännen! Tack för tips om glögg, även jag är svag för denna härligt värmande dryck. Har nog redan tänkt att saffransglöggen nog inte faller mig i smaken.. Vill ha det mer traditinellt. Däremot kan jag när det blir för sötsliskigt ta rött vin och bara spetsa med lite glögg-faktiskt förvånande gott! Men man kanske ska undvika årgångsvinerna då;)
Kram/Marie

Tessie sa...

Provar också massa olika glögg sorter, men måste då säga att jag föredrar den gamla hederliga blossaglöggen.
Saffransglöggen tycker jag ocskå smakade pyton!

Kram

Lyckoslanten sa...

Glögg är myspys! Gillade inte saffransvarianten heller! Fortsätt njuta där! ♥