Bloggintresserade

lördag 26 juni 2010


Dagen efter!

I hela vår "by" råder en total tystnad..inte en bil..inte en motorcykel..inte en människa hörs..allt är stilla och tyst...

Ligger och njuter av värmen i min solstol och hoppas på att detta skall hålla i sig..det är trots allt Juli om en vecka!

Min Myrsiene har börjat växa till sig lite och ett besök hos frisören skulle sitta fint! ;)

Ha en fin fortsättning på midsommarhelgen!


15 kommentarer:

Unknown sa...

Jamen, visst är det underbart. Och fint väder i midsommarhelgen, man bara dånar så underbart. Det är vi värda efter denna vinter och vår, eller hur?
Ha det gott,
Charlotta

Helen sa...

Vilket härligt lugn du verkar ha hamnat i, det är ju bara att ta vara på. Det där med frisören lät också underbart, jag älskar att bli ompysslad där. Fortsatt fin helg.
Kram/Helen

hemma hos lilla mej sa...

Vilken härlig midsommardag.Här har jag bara tagit det lugnt och njutit.Men vilket fint väder.Bara så himla underbart väder.Önskar dej en skön kväll sötis.Kramar Rita ♥

Country Hill sa...

hej Sanne!
Här har också varit så lungt idag drog mig för att sätta igång med trimmern.
Mitt olivträd skulle också behöva gå till frissan
men jag kan inte bestämma vilken frisyr det ska ha så just nu är det lite wild and crazy.
Ha det gott!
Kram Lena

Lyckoslanten sa...

Ja visst är allt lugnt och stilla - ännu tycker jag. Man suger länge på midsommarkaramellen! Litet kyligt här, men soligt och jag ska göra ett besök i solstolen medan övriga är ute och fotograferar och paddlar. Ha en skön söndag! ♥

Unknown sa...

Visst är dagen efter den skönaste! Även om midsommarafton är rolig. Hoppas ni hade det bra och vi håller tummarna att sommarvärmen håller i sig, det behöver vi!
Kram Anna

Luiza sa...

Visst är det underbart att få njuta av tystnaden...
Det är så så skönt!!!

Åh, det där receptet i föregående inlägg, tänker jag prova. Redan imorgon =). Bara måste , för det låter så jädrans gott...

Ha en skön söndag.
Kram/
Luiza

Vita små hjärtan sa...

Ja nu njuter vi i det vackra vädret som visst ska hålla i sig!!!!!
Kram Agnetha

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja nu var midsommar över, och nästa vecka är det juli. Fattar inte var juni tog vägen, får nog dra i bromsen lite nu. Sommarn går så väldigt fort. Fin växt, och krukan har du fått så där härligt patinerad.
Ha det gott
Kram till dig vännen
AnnaMaria

Lantliv sa...

Ska strax iväg och jobba mina sista 2 dagar innan 4 1/2 veckas semester.....sååååå skönt! Det är ljuvligt nu......såg direkt den vackra patinerade krukan...mmmmmm!
kram Anne-Lee

Livet på Berget sa...

Hej
Ja så där var det i stugan också i lördags. Inte en båt passerade förrens på eftermiddagen. Tror en och annan firare hade lite ont i huvudet:).
Ha de gott!
Kram
/Sara

Hanna sa...

fint.
kram
Hanna
blommorifonstret.blogspot.com

Black Iris sa...

Sommaren är kort läste jag nyss på en annan blogg. Det gäller att ta vara på alla stunder och intryck så länge det varar, men vi har ju en bit kvar som tur är.

Kram Maidi

Rose Garden Malevik sa...

Visst är det härligt nu :)
Håkan

Marie sa...

Visst är det underbart ute nu, bara att njuta!

Ha en fin vecka Sanne!
Kram Marie