Bloggintresserade

måndag 20 juni 2011


Hallojsan!!

Blir såå trött när det skall strula med blogger! Jag bytte till google chrome..

på inrådan av andra ..men jag upplever att blogger strulkar ännu mer nu..får nog gå tillbaka till Mozilla igen

Idag kan jag nämligen inte lägga in bilder utan jag blev tvungen att skriva texten..publicera den och sen redigera för att lägga in bilder..jag kan dessutom plötsligt inte ändra teckenstorlek på texten...har ni varit med om något liknande??!!



Igår var det ett riktigt regnväder även här och då passade jag på att, till familjens stora glädje, baka bullar. Det händer inte såå ofta här..till advent och till sommarlovet bara..

Ha en härlig dag..själv skall jag gå ut för nu regnar det inte..och solen tittar fram mellan molnen under korta ögonblick!..det gäller att passa på ;)

Bamse kram till er alla!!

14 kommentarer:

Penseldraget sa...

hej
ja blogger verka leva sitt eget liv just nu , har själv svårt att kommentera hos vissa, just nu vräker de ner här, blev lite sugen på att baka när jag såg dina fina bullar...kanske ska passa på innan den försvinner ;) önskar dig en trevlig midsommar
kram pia

Black Iris sa...

För mig funkar Google Chrome mycket bättre än Explorer i alla fall, men det här med teckenstorlek m.m. lever sitt eget liv. Bilderna hamnar inte som jag vill men jag får ju ut inlägg så jag får väl vara nöjd ändå..

Kram Maidi

Anonym sa...

Hej, hej!

Tittar in här precis när jag ska dricka kaffe och oj vad sugen jag blev på dina bullar. På tal om blogger har jag fått byta till Mozilla för jag hade samma strul.

Kram

Tina sa...

När Blogger strulade för mig sist installerade jag Mozilla Firefox 4.0. Då funkade plötsligt allt för mig igen, Explorer var helt kass...

kram!

Anette sa...

Mmmm va gott med nybakta bullar ,kanske man skulle.....
Ha en fin dag
Kramen Anette

LinnaLi sa...

Ja, visst är det irriterande när det strular. grrr.. .

vi har hur mycket som helst att göra med huset, men jag orkar inte så mycket med halsfluss och höggravid. men lite hinner jag med iaf =)

kram kram

Linda

Änglarna finns sa...

Ser verkligen gott ut! Kaffe och nybakade bullar är såå gott...och för att inte tala om doften!!
Önskar dej en fortsatt skön måndag!
Kram Annika

Roses & Angels sa...

MUMS mums. Nu efter maten skulle det sitta fint med en av dina ljuvliga fina bullar. Mmmm man kanske ska baka. Ha en tävling inne hos mig ifall du är intresserad. KRAM

hemma hos lilla mej sa...

Åååå vad gott det ser ut .Med fika och en nybakad bulle.Kanske skulle man baka lite.Ha en skön kväll rara vännen.Kraaam Rita ♥

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Så trist! Blogglusten försvinner när det strular, man vill ju ändå att det ska gå smidigt. Nu har det fungerat skapligt för mig ett tag (peppar, peppar), har inte bytt till chrome, var lite sugen på att testa men jag tror jag avstår nu.
Härliga bullar! Nästan så att jag blir sugen på att baka själv, är ungefär lika flitig som du! ;)

Kram kram

Vikeskärs hem och vardag sa...

Det där ser gott ut :P
Ha en fin dag, kram

Camillas vita villa sa...

Hej!
Vilka fina bilder, har letat länge efter stora kaffekoppar med rosa blommor på, dina var såå fina.
Jag har också krångel med min blogg när jag skriver kommentarer loggas jag plötsligt ut m.m, har Google Chrome.
Camilla

Vita rosor och förgätmigej sa...

Tja, jag tycker att man har börjat lära sig vad som fungerar med bloggen och fixar och trixar efter det... Har aldrig kunnat ändra teckenstorlek men, men...

ser ljuvligt ut med nybakade bullar. :0)

Kram/ Anna

Dessie sa...

Ja jag får inget annat än Chrome att fungera, men det är samma sak där. Kan inte byta storlek på texten.. suck.. less blir man! =)

Kram