Bloggintresserade

söndag 27 december 2009


Sitter mest hemma i den mysigaste fåtöljen du kan tänka dig och tittar på ALLA filmer som visas, läser en god bok och trycker i mig en förskräcklig massa choklad..hihi..Precis som det ska vara mellan Jul och det nya året...
Hoppas att Ni också har det bra!!!

Kraaam Sanne!!

6 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hej!
Det låter underbart Sanne! Själv sitter jag på jobbet, gäsp:).
Må gott i fåtöljen!
Kram
/Sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Precis som det ska vara! Det var så skönt och sova lite längre idag, måndag och allt. Hörde en svordom från maken när han var tvungen skotta fram bilen igen!! Nu tycker jag det räcker med snö.
Ha det jättemysigt fram till nyår
Goa kramen till dig
AnnaMaria

LisaMatilda sa...

Låter som om du har härliga mellandagar! Själv klagar jag inte heller. Visst behöver man den här tiden mitt i vintern för att varva ner!
Kram

Marie - Systrarna sa...

Ja visst är det skönt att slippa gå till jobbet. Nu är ju inte mitt hemmavarande så självvalt just nu, är ju sjuk.. Men ändå, många filmer blir det. Fällde just en tår till en sentimental tonårsfilm...
Ha det så skönt! Kram/Marie -Systrarna-

hemma hos lilla mej sa...

Vad underbart det låter,precis som det ska vara.jag bara är tar det lugnt sover längre på morronen och bara myser.Ha det gott vännen kram Rita.

Mervis smycken/Sländan sa...

Hej vännen!
Vad läser du för något bra? Och hur har du det i snön nu då..? Jag myser också och njuter av allt det vita. Frökatalogen har kommit, så nu är det bara att ta fram och tänka ut växter till våren/sommaren! Längtar lite till värmen, det ska ju bli kallt igen.
Gott nytt år och ha det så gott!
Kram
Mervi