Bloggintresserade

fredag 22 mars 2013

att rensa ut ett hus fyllt av prylar...


är ingen lätt sak..speciellt inte om man är så sakkär som jag och måste ha en mellanstation för sakerna..för tänk om jag ångrar mig??!!

Har hänt mången gång...men jag har samtidigt insett att OM jag ångrar mig så får jag väl ge mig ut på jakt igen... det är själva jakten som är kul...och fyndögonblicket....meeeeen tänk om jag ångrar mig och inte hittar det jag vill ha igen....detta pratas jag om innan vi ska sova här hemma...
ja ni hör ju hur starkt psyke min man har bara genom att förstå denna detalj om mig..haha..sen ska vi inte prata om alla nycker..
tavelväggen jag köpte för någon helg sedan..känns bara såå fel..jag vet inte vad jag höll på med den dagen..så nu ska den ner..i alla fall delar av den ( den svarta..lite tuffare delen)
 mina döttrar säger till mig "mamma försök inte vara tuff..det blir bara fel..alla vet att du är den mjuka sorten"..och då pratar vi inredning annars kan jag minsann vara tuff( vill jag tro iaf)lite bilder ifrån vår hall en fredag som denna är vad jag bjuder på idag..

Jag vill önska er en riktigt sköööön helg nu!!!

varmkramar ifrån Sanne

11 kommentarer:

MammaElva sa...

Haha, ja du är definitivt den mjuka inredningstypen ;) Puss

Rosa i huset i vitt sa...

Javisst är det svårt ..jag försöker att rensa ut ..men så tänker jag att jag kanske vill ha det nån gång senare..och så blir det inget av det
ha en trevlig helg
kram Rosa

Anonym sa...

Har ångrat mer än en gång. Körde minst 100 släpvagnar till tippen, när vi började att röja i huset. Mycket som jag önskade att jag skulle ha kvar.
Men men.....
Ha en riktigt mysig helg
Kram
AC

Sofia sa...

Ja du, det kan verkligen vara svårt att rensa ut ibland.... =)
Lycka till!
Ha en fin helg du med....
Kram Sofia

House and Garden by Bia sa...

Jag måste också rensa...ska nog åka till en loppis här i stan som köper av en...men man får bara ett par hundra...men bättre det än att slänga...
Trevlig helg till dej!!
Kram

Tinis vita hem sa...

Så fint du har i hallen! Jag försöker oxå minska på antalet prylar. Tänk hur lätt det är att skaffa mera prylar och så svårt att göra sig av med dem :) Men jag försöker intala mig själv att världen är full av fina saker ;)
Ha en skön helg!
kram Tini

HönaPöna sa...

haha... det är inte helt lätt att hitta rätt alltid!
Och att göra sej av med saker är ett helt företag!
Önskar dej en skön helg, kram åsa

LissenTo sa...

Lite rensning kan vara skönt, men också kvalfyllt. förstår det :-)

Den översta bilden, så fint allt är där. Rensa inte.


Ha en fin helg // Lissen

STENLYCKA sa...

Hej kära vän!
Hos mig har tiden blivit en bristvara, det är så mycket jag skull vilja göra som tex hälsa på dig och din trevliga blogg. Men här har det rullat på i en väldig fart den senaste tiden. Håller det på så här så så går snart fjädern av om jag skruvar upp den mera. Skall i alla fall varva ned till påsk då vi åker till barnbarnen.
Allt gott till dig!
Kram Raina

Fru Lagom sa...

Man måste ju få testa så man vet vad man gillar och inte. Ibland blir det bra, ibland inte.

Så fint det lilla miniväxthuset på hyllan är (eller det kanske är en lykta..). Fin är den i alla fall!

Lycka till med rensandet!

Nyanser av vitt sa...

Så vackra bilder vännen.
Ha en fin söndag.
Kram Agneta