Bloggintresserade

måndag 22 februari 2010


Hallojsan!!
KAOS..är dagens ord!!..då många inte kunde ta sig till sina arbeten idag..tunnelbana gick inte mellan flera stationer..och ersättningsbussarna blev snabbt överfulla..kallt var det för dem som stod och väntade.. Ja detta är vintern 2010!!Idag blir det KALLA bilder.. på ett av mina fönster i vardagsrummet..
tyckte att det var allt för vitt så jag gjorde en Ecalyptusgirlang i helgen...I den fäste jag resten av mina små loppisfyndade klämmor.. och fäste småbilder , prismor och pynt av fattigmanssilver med dem..Svårt att fota i motljus..men, men....
Firar Sveriges Ishockeyseger 3-0 mot Finland..om någon missat det :)!!!

Kraaaaaaaam Sanne!!.

11 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Ja visst var det väntat ,med kaos.I morse kl 6 var det 25 grader kallt här.Jag det är lustigt detta väder och snöar ute gör det igen.Ja vill ha vår♥Vad gulligt du har det i dina fönster kanonsnyggt.Gulligt med liten girlang blev lite charmigt .Ja du är kreativ och duktig du vännen.Ha det gott Varmkram Rita ♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

En vårgardin blev det, fint mot allt det vita utanför. Man får vara glad att man ser ut, vissa ställen är det svårt och gå, snö upp till rumpan. Idag ska jag åka buss till jobbet, börjar 13:00, men då har det nog kommit igång.
Ha en fin dag
Goa kramen
AnnaMaria

Livet på Berget sa...

Ja ni har fått en massa snö ni och det tar visst aldrig slut. Här snöar det också men något kaos blir det mycket sällan här då vi har vanan innte och både maskiner och stora resurser för att hantera vardagsproblemet snö:). Fast det snöar inte så mycket tack och lov man är ju less nu. Så himla fint du har i dina fönster ser att vi har lite samma smak:). Vacker girlang och hockysegern är väl värd att fira samt tjejernas silver på skidor! WOW!
Ha de gott!
Kram
/Sara

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Nej, det har jag inte missat att de vann över Finland. Jag hade klockan på ringning för att se lite av matchen....så tokig är jag.
Har ni snö??? Vad tråkigt för er... här har vi vår och snödropparna kommer stickande i rabatten....
Nej,jag bara skojade fast jag önskar att det skulle vara så. Här vräker snön ner nu på morgonen och jag känner nästan paniken komma. Var gör vi av all snön....fy....vi ser snart inte ut genom fönstren, alla snöhögar som kommer från den snön som min man har skottat ner från hustaket. De högarna bara växer och växer.
Så vackert fönster du har och girlangen så läcker. Så påhittig och duktig du är!
Kram på dig och jag hoppas inte snöfallet kommer till dig.

Hannis sa...

Japp, nu är det riktig vinter!
Med allt som hör till=))

Gillar girlangen med korten och fattigmanspryttlarna!
Blev en fin kontrast i ditt härliga fönster.

Ha en skön dag/
Kram Hannis

Marie Louise sa...

Dryg vinter överallt! Vad gulligt det var med glashyllan i fönstret. Kram Marie..

Nyanser av vitt sa...

Åh vad fint du gjort i ditt fönster. Ja här är det totalt kaos. Det stod helt still idag för ALLA tar ju bilen nu när kollektivtrafiken inte funkar. Tänk att det är samma överraskning varenda år :O)
Kram

Luiza sa...

Men se så finte det blev i fönstret!!!

Ja , nog blir man trött av detta... Nu får det sluta vara vinter, trots att det är vackert...

Hade inte missat den lilla detaljen (Sverige-Finland), då min man är finne....Du kan ju bara föreställa dig, haha!!

Ha nu en bättre dag , imorgon, än vad vi haft i kaoset idag!

Kramis/
Luiza

Roses & Angels sa...

Hej! Tack hiihh. Ja det är bara att börja tillverka när vi hunnit få hem grejer. Ahaa du har hittat en favorit redan. Tack snälla söta du för tipset, hittills billigast och komplett. Andra säljer visare, muttrar mm separat! Det här var kanon! tack snälla snälla du! Kram

rustik charm sa...

Hej där Sanne.

Ja usch nu är jag trött på all denna snön. Nu vill jag ha vår:)

Vilken fin girlang du gjort. Vill oxå köpa lite Ecalyptus men jag hittar aldrig nånstans. Var får du tag i ditt?

Hoppas du får en härlig dag.
Kram Kristina

Hanna sa...

Vilka fina skärmar.
Kram
Hanna